In Nederland drinken we gemiddeld zo’n 2,4 kopjes koffie per persoon per dag. Hiermee zij wij de nummer 1 koffiedrinkers van de hele wereld. Tegenwoordig heb je tal van keus wat betreft een bakje koffie. Zo kun je kiezen uit cappuccino, koffie verkeerd, latte macchiato of een espresso. De meeste mensen stappen daarom ook over van bijvoorbeeld een normale koffiezetapparaat naar een espressomachine. De keuze is reuze, dus welke kies je uiteindelijk? Je leest het in dit blog!

Siemens

Siemens is al jaren de deskundige op het gebied van het maken van koffie. De koffiezetapparaten van Siemens geven een bakje koffie daarom ook een ware belevenis. Siemens beschikt over espressomachines met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De apparaten hebben vele functies en zijn dan ook erg veelzijdig. De apparaten van Siemens zorgen voor het ultieme koffiegenot.

Melitta

De Melitta espressomachines kun je geheel naar eigen voorkeuren instellen. Deze automaten kunnen onderscheid maken tussen twee verschillende soorten bonen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om in de ochtend een kopje met zwaardere koffiebonen te nemen en in de middag eentje met wat mildere. Daarnaast kun je ook zelf kiezen op wat voor temperatuur je de koffie wilt, hoeveel melk, suiker en ga maar door. Met een Melitta in huis voel jij je een echte barista.

De’Longhi

Ervaar de authentieke Italiaanse smaakbeleving van koffie met een De’Longhi. Dit apparaat staat bekend om haar duurzaamheid, kwaliteit en bijzondere smaakbelevenis. Het is ook niet zo gek dat dit merk wereldwijd zeer gewaardeerd wordt. Van cappuccino tot espresso, het kan allemaal met de De’Longhi. Je kunt zelf instellen hoeveel melk of suiker je in je bakje wilt. Creëer je persoonlijke (Italiaans) bakje koffie met dit apparaat.

Jura

De Jura espressomachines zijn echte eyecatchers. Niet alleen zien ze er prachtig uit, maar ze staan ook bekend om de lange levensduur en duurzaamheid. De machines zijn erg simpel te bedienen: met slechts één druk op de knop heb jij al het perfecte bakje koffie.

Gaggia

Bij Gaggia denken de meeste mensen aan enorme luxe. Dat is ook wel zo, maar vergeet niet dat iedereen een barista is met een espressomachine van Gaggia. De expertise die je nodig hebt bij het maken van hét perfecte kopje koffie is samengebracht in de geweldige machines van Gaggia. De naam Gaggia staat niet voor niets vrijwel synoniem voor espresso. Gaggia is een Italiaans merk en bij het maken van een bakje koffie, cappuccino of latte macchiato, ervaar je de echte Italiaanse koffiebeleving gewoon vanuit huis.

Ben je benieuwd naar de verschillende espressomachines? Kaldi is je kortste weg naar het perfecte kopje koffie. Met al 16 jaar ervaring en zelfs 3 vestigingen in China is het bedrijf één van de grootste aanbieders op het gebied van kwaliteitskoffie en -thee. Bezoek eens de webshop voor de verschillende mogelijkheden, of ga langs in één van de 28 vestigingen.