Op zijn tijd lekker uit eten gaan is echt van deze tijd. Alles wordt tegenwoordig gevierd met een etentje. Verjaardagen en jubilea vier je in een restaurant. Met vrienden gaan dineren in een gerenommeerd restaurant is echter ook een keertje top om te doen. Je gaat dan niet naar de MacDonalds of de wok maar kiest een restaurant waar je ook echt het gevoel hebt dat je als gast in de watten wordt gelegd. Dit hoeft helemaal niet echt duur te zijn. Kijk maar eens on-line en je komt eetgelegenheden tegen waar je chique kunt dineren en toch tegen een schappelijke prijs.

Dineren vooraf een concertbezoek

Bent u van plan om een concert te bezoeken met een aantal goede vrienden dan is het misschien fijn om vooraf met z’n allen te gaan dineren. Het concertgebouw in Amsterdam biedt de mogelijkheid om in de “Spiegelzaal” vóór een concertoptreden te gaan dineren. Sfeervol en chique en er ontbreekt u als gast helemaal niets. Gemakkelijk te regelen door bij het on-line bestellen van de concertkaartjes meteen het diner bij te reserveren. Vanaf 18.00 uur bent u welkom waarna om 18.30 uur een heerlijk drie-gangen menu wordt geserveerd. Dit arrangement is voor iedereen betaalbaar en erg leuk om een keer mee te maken.

Uit eten in een restaurant
Het is altijd genieten om een nieuw restaurant te ontdekken waar je heerlijk kan eten.

Een aantal bijzondere eetlocaties

Amsterdam is op zich al een bruisende stad met gekke plekjes om je te vermaken. Ook uit eten gaan in een bijzondere restaurant is in deze stad is mogelijk.
Restaurant de Kas
Dit is een voorbeeld van apart uit dineren gaan. De Kas is een restaurant en kwekerij ineen. Deze kas stamt nog uit de twintiger jaren, en wat toendertijd de stadskas van Amsterdam. Nu omgetoverd tot een stijlvol, modern restaurant waar je elke dag culinair kunt komen eten met de verse groentes uit de kas. De kok maakt van de groentes een ware verrassing die je niet snel zult vergeten.
Het REM eiland
Het REM eiland stamt uit de jaren ´60 en is een kunstmatig aangelegd om de piratenzenders uit die tijd te faciliteren. In 1964 sloot het laatste radiostation zijn deuren en tegenwoordig is dit indrukwekkend bouwwerk dus omgetoverd tot een restaurant. Heerlijk om in de zomermaanden te gaan lunchen of dineren op het 22 meter hoge dakterras.
De culinaire werkplaats
Wil je echt culinair losgaan dan is ” De culinaire werkplaats” the place to be. Dineren in een designstudio of restaurant? Ontwerpers hebben hier echt hun fantasie losgelaten en laten de kunst hier duidelijk zien. Hele bijzondere en verrassende gerechten met thema’s als; zwart, bloemen, water of eerlijkheid laten je een geheel nieuwe manier van dineren ondergaan. Genieten van duurzame ingrediënten en een aparte ambiance zorgen voor een bijzondere avond uit in Amsterdam.
De Plantage
Een sprookjesachtige plek waar vroeger de kantoorgebouwen van Artis gevestigd waren. Nu is in dit monumentale pand. Vanuit een prachtige negentiende-eeuwse serre kijk je uit over de mooiste pleinen van de stad. En natuurlijk kun je hier heerlijk dineren, lunchen en een borrel drinken.
Kijk voor nog meer informatie over bijzonder dineren op de desbetreffende websites.
Wolfslaar
Wolfslaar is gevestigd in Breda. Het is het enige restaurant in Breda wat een Michelinster heeft. Hierdoor kan je genieten van een uitstekende lunch of diner van een hoogwaardige kwaliteit.