Er is niets beter dan vrienden en familie op bezoek te hebben, toch? Eenvoudige evenementen kunnen heel bijzonder worden – en vooral als ze goed gepland zijn – onvergetelijk. Voor dit alles is het belangrijk om aandacht te besteden aan enkele details. We hebben besloten om in deze post geweldige tips te laten zien om een chique en elegant diner te bereiden. Van de keuze van het menu tot de ontvangst van de gasten, ontdek alles wat u moet weten om dit moment nog specialer te maken:

1. Creëer een mooie decoratie

In de eerste plaats is het essentieel dat de hele omgeving netjes en gedecoreerd is om de gasten te verwelkomen. Het ideaal is dat u op deze manier investeert in decoratieve, representatieve en elegante objecten.

Speciale aandacht moet worden besteed aan de organisatie van de eettafel, met behulp van decoraties van vazen met gekleurde of witte bloemen (die laag moeten zijn om het gesprek tussen mensen niet te verstoren), en kaarsen, die kunnen worden gebruikt in kleine kandelaars of in kleine glazen potten.

2. Geluid voor de omgeving

In een speciaal geval maakt de soundtrack het verschil. Daarom is het geldig dat je de selectie van een aantal meer klassieke en rustige nummers maakt. Het juiste om te doen is om een eclectisch repertoire te kiezen, met liedjes die iedereen bevallen, dat het diner compleet maakt en de gesprekken tussen de gasten niet verstoort.

Chiquie uiteten bij jou in de buurt

3. Kies het menu

De juiste keuze van een menu is een garantie voor succes voor elk diner. Dus, je moet nadenken en de beste keuze maken, altijd in harmonie met de drankjes.

4. Huur een chef-kok in

Om ervoor te zorgen dat het eten van kwaliteit is zonder dat de gastheer tijd in de keuken moet doorbrengen en niet met de gasten, is het de bedoeling dat u een chef-kok inhuurt.

De “Chef at Home” service is gecreëerd om de klant te bedienen in zijn eigen woning, waardoor elk diner veel comfortabeler en aangenamer wordt.

U kunt met de professional vooraf afspraken maken over elk detail van het evenement, van de inrichting tot de service en het menu. Hij kan u ook helpen om iets heel geraffineerds aan te bieden en iedereen te verrassen met de sfeer en de smaak.