Eigenlijk is het niet moeilijk: als u de voor- en nadelen naast elkaar legt, is er eigenlijk maar één conclusie mogelijk. De voordelen van een cateraar die uw (avond) eten verzorgt ten opzichte van zelf koken als u een verjaardag heeft: het is niet moeilijk, dan kiest u voor de cateraar. Een goede cateraar heeft een zeer ruime keus. Vaak wordt de onderverdeling gemaakt in: vlees, vis of vegetarisch. Zo ook bij de Catering Hellevoetsluis, waar de meest heerlijke maaltijden worden samengesteld!   

Vlees

Maaltijden met vlees zijn vandaag de dag nog steeds het meest populair. Een buffet waarin vlees wordt geserveerd kan altijd op het genoegen van uw gasten rekenen. Van dit feit is http://www.cateraar-zuidholland.nl zich ook terdege bewust. Een menu waarin vlees wordt geserveerd zal daarom tot in lengte van dagen deel blijven uitmaken van de service die een goede cateraar kan bieden aan haar hongerige klanten.

Vis

Vis is vaak wat minder in trek dan vlees, maar er zijn altijd meer dan voldoende gasten aanwezig die de vis verkiezen boven het vlees. Even tussen ons: ik zou het wel weten, ik zou altijd voor vlees gaan, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat iedereen zo denkt. Hoewel: een kibbeling of haring is eigenlijk best lekker, nu ik erover nadenk!

Vegetarisch

Er bestaat een (steeds grotere) doelgroep die het voor eens en altijd afgezworen heeft om vlees noch vis te eten. Die het niet over hun hart, en hun maag, kunnen krijgen om nog iets te eten van een ooit levend dier. Aan deze doelgroep moet dan ook worden gedacht als de catering door een erkende cateraar verzorgt wordt. Dit is voor een goede cateraar uiteraard geen probleem: er zijn voldoende heerlijke gerechten samen te stellen zonder de aanwezigheid van vlees en vis. Dat is nodig ook, want iedereen wil op een feestelijke gelegenheid natuurlijk kunnen eten wat hij of zij lekker vindt!